novo vrijeme, stare zavade

Martinčević Čehoku uz sliku plesačice: Tko vam je platio put u Japan, što ste 'dogovarali'?

Objavljeno: 09.09.2022. 12:07

Zadnja izmjena: 09.09.2022. 12:37

Ako ste zaboravili kako je to kada iz svih oružja pucaju s jedne strane Reformisti a s druge Ivan Čehok, od danas to opet možete pratiti u nekoliko objava na našem portalu.

Prvo je, naime, Natalija Martinčević prozvala Čehoka za nedavni slučaj rušenja stropa u I. osnovnoj školi u Varaždinu ("sjetite se kako je Čehok ismijavao ulaganje u zidove"), a potom Čehok nju da je u vrijeme pandemije ljetovala na Kubi ("sunčala se, dok se na bolesnike srušio šator").

Naravno, tu nije kraj. Sada Natalija Martinčević kaže kako je ona svoj put na Kubu otplatila u 12 rata, a njega uz sliku japanske gejše (tradicionalne plesačice, zabavljačice i pjevačice) proziva za svojevremeni put u Japan, te piše sljedeće:

Natalija Martinčević:

Dragi g. Čehok, u vrijeme pandemije ja sam ispred Varaždinske županije organizirala i u suradnji s Crvenim križem i osobno, dostavljala tople obroke staračkim domaćinstvima diljem županije. Svoj put na Kubu platila sam sama na 12 rata. Recite tko je Vama platio put u Japan? I dnevnice za taj isti put? Da nije možda grad Varaždin? Jer ste išli “dogovarati Barokne večeri” osobno, budući da u Japanu nisu čuli za mail ili mobitel :)

Komentari