odgovor na prozivke

Martinčević: Radila sam savjesno, često i duže od propisanog radnog vremena

Objavljeno: 18.05.2022. 12:50

Zadnja izmjena: 18.05.2022. 20:25

Županijski vijećnik Ivan Čehok danas je prozvao Nataliju Martinčević da nije dolazila na posao u županijsku ustanovu JURA, gdje je bila zaposlena u prošlome mandatu.

Čehokovoj prozvci nakon toga se pridružio i župan Anđelko Stričak, nakon čega je u obliku pisanog priopćenja stigao njezin odgovor. Martinečvić poručuje kako je posao radila predano, odgovorno, te često i izvan radnog vremnea.

- U mjesec dana odradila sam više projekata nego li će Stričak i HDZ u cijelom svom sramotnom mandatu. A što se tiče putovanja, župan Stričak je vjerojatno mislio na svoja putovanja sa svojom zamjenicom, a Čehok svoja krstarenja od Japana (na račun Grada,naravno) do Remetinca.

Priopćenje N. Martinčević u cijelosti možete pročitati dolje.


Priopćenje N. Martinčević

Načinom na koji obnaša funkciju župana Anđelko Stričak (HDZ) pokazuje prijezir i nepoštovanje prema izabranim vijećnicima ali i svim građanima naše županije. Županijska skupština mjesto je gdje se vijećnicima i građanima prezentiraju rad, rezultati i projekti županijske vlasti.

U potpunom izostanku istih, župan je skupštinu pretvorio u arenu primitivizma, nasilja, vrijeđanja i iznošenja apsolutnih laži. Najveću podršku u takvom sramotnom nastupu ima naravno od svog najboljeg partnera Čehoka kojeg također proganjaju “crveni kmeri” iz DORH-a.

Župane, probajte barem na jednoj skupštini znati odgovor na barem jedno postavljeno pitanje a bez da svoj odgovor pretvorite u verbalno nasilje i iznošenje laži i uvreda. Sukladno svojoj funkciji koordinatorice projekata i savjetnice župana svoj sam posao radila predano i odgovorno i često duže i više od propisanog radnog vremena, a u mjesec dana odradila sam više projekata nego li će Stričak i HDZ u cijelom svom sramotnom mandatu. A što se tiče putovanja župan Stričak je vjerojatno mislio na svoja putovanja sa svojom zamjenicom, a Čehok svoja krstarenja od Japana (na račun Grada,naravno) do Remetinca.

Komentari