kampanja u punom jeku

Martinčević Štromaru i Kišiću da neovlašteno raspolažu podacima, Kišić da je sve po zakonu

Objavljeno: 04.05.2017. 13:01

Zadnja izmjena: 04.05.2017. 14:06

Natalija Martinčević oglasila se priopćenjem za medije u kojem kandidate za gradonačelnika Varaždina i župana Varaždinske županije, Alena Kišića i Predraga Štromara, optužuje za „povlašteno raspolaganje osobnim podacima“.

- Ovdje o ažuriranim podacima koje sasvim sigurno nema „služba za dostavu pošte“ – kaže Martinčević osvrčući se zapravo na promidžbeni dopis koji su građani dobili od spomenuta dva kandidata.

Vezano uz spomenuto tražili smo komentar Alena Kišića koji nam je u telefonskom razgovoru rekao da je sve napravljeno u skladu sa zakonom.

- Dostava promidžbenih materijala kolege Štromara i mene, kao i kod svakih izbora, napravljena sukladno zakonu, a samu dostavu je izvršila varaždinska tvrtka specijalizirana za dostavu pošiljaka – rekao je Kišić.

Martinčević pak traži očitivanje institucija „koje su jedine mogle dati takve podatke“ te svoje priopćenje zaključuje: „Na ovo pismo kao kandidatkinja za gradonačelnicu ipak gledam pozitivno.  Naime, oni su sve građane obavijestili da kao župan i dožupan nisu napravili baš ništa te da se isto od njih može očekivati i u budućnosti“.

Komentari