Mato Halužan više nije vijećnik topličkog Gradskog vijeća, mijenja ga Tomislav Čukli

Objavljeno: 23.09.2015. 13:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Foto: Arhiva eVaraždin.hr

Kao što je i najavio pred posljednju sjednicu Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica, vijećnik Mato Halužan iz redova HSLS-a podnio je ostavku na tu funkciju.

Kako je naglasio tijekom sjednice Gradskog vijeća koja je održana početkom ovog mjeseca, topličko Vijeće je taoc jednog čovjeka, misleći pritom na nezavisnog vijećnika Stanka Medvedeca.

- U javnosti se dobiva dojam kako ovo Vijeće ne radi ništa, osim što se bave sami sobom - rekao je tada Halužan misleći pritom i na nemogućnost izbora predsjednika Gradskog vijeća, što nije uspjelo ni tada nakon trećeg pokušaja, kada su za predsjednicu kandidrali HSLS-ovku Dragicu Ratković.

Kako doznajemo, na mjesto Halužana doći će tajnik GO HSLS-a Varaždinskih Toplica Tomislav Čukli.

Nova sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica sazvana je za idući tjedan, sa sedam točaka dnevnog reda, među kojima nema one o izboru predsjednika Gradskog vijeća.

Hoće li se ona na dnevni red uvrstiti naknadno, sa sigurnošću se ne zna s obzirom na to da navodno još uvijek traju pregovori među strankama koga će predložiti kao kandidata za predsjednika Gradskog vijeća.

Komentari