Medvedec izašao iz topličkih laburista, osipava se članstvo na razini županije?

Objavljeno: 14.04.2015. 12:32

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Arhiva eVaraždin.hr

Stanko Medvedec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždinskih Toplica više nije član topličkog ogranka Stranke rada - Hrvatskih laburista.

Kako je objavio na svom Facebook profilu, član stranke prestao je biti 13. travnja.

- Poštovane sugrađanke i sugrađani, dragi prijatelji, od 13.travnja 2015. godine prestajem biti član stranke Stranka rada - Hrvatski laburisti - napisao je Medvedec prije nekoliko dana.

Kako smo uspjeli doznati u kratkom telefonskom razgovoru, Medvedec je sam izašao iz stranke, a razloge za to argumentirano će objaviti kroz nekoliko dana.

- Ne radi se samo o mom izlasku iz stranke, već se radi o problemima unutar stranke na županijskoj razini. Vodstvo stranke ne provodi ono što je dogovoreno programom djelovanja, ali kao što sam već rekao, kroz nekoliko dana informirat ćemo javnost u potpunosti što se događa s laburistima Varaždinske županije - rekao je kratko Medvedec.

Stanko Medvedec bio je predsjednik topličkog ogranka laburista do prošle godine, kada je većina članova Izvršnog odbora podnijela ostavku iz, kako su sami naveli, osobnih razloga, te je on automatski maknut s pozicije predsjednika.

Komentari