nezadovoljstvo listom

I peti predstavnik izvršne vlasti SDP-a, Mario Milak: Antolić Vupora nije se dovoljno založila

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 15.06.2020. 10:46

Zadnja izmjena: 15.06.2020. 11:46

Zamjenik načelnika Trnovca Bartolovečkog, SDP-ovac Mario Milak, peti je od ukupno šest SDP-ovih predstavnika izvršne vlasti koji smatra kako je županijska organizacija SDP-a Varaždinske županije oštećena u III. izbornoj jedinici na listi Restart koalicije.

- Mislim da nije dobro da kao najjača županijska organizacija od sve tri u III. izbornoj jedinici imamo najmanje predstavnika na listi. Više o svemu reći ću nakon parlamentarnih izbora, jer smatram da sada nije vrijeme za to – rekao nam je u telefonskom razgovoru Milak.

Na naše pitanje, da li se moglo utjecati da lokalni SDP dobije više, odgovorio je:

- Moglo se utjecati na organizacija Varaždinske županije dobije više mjesta na listi, ali se prema mojem mišljenju Barbara Antolić Vupora nije dovoljno založila. Međutim, takav ishod dao se i naslutiti – zaključio je Milak.

"Tražit ćemo odgovornost i promjene"

Podsjetimo, čak dvije trećine SDP-ovih predstavnika izvršne vlasti istupilo je protiv vodstva županijske organizacije stranke. Smatraju kako se predsjednica Antolić Vupora kod formiranja liste nije zauzimala za organizaciju, nego „za sebe i mjesto Miroslava Markovića na listi“. Najavli su kako će nakon parlamentarnih izbora od nje tražiti odgovornost i promjene u županijskoj organizaciji stranke. O tome smo pisali OVDJE.

Komentari