Kraj kampanje u Varaždinu

Vidno umornog Milanovića u Turistu svladale emocije: "Sve karte su na stolu, I love you"

Objavljeno: 01.04.2016. 21:57

Zadnja izmjena: 01.04.2016. 22:08

Foto: Josip Novak

Zoran Milanović održao je večeras u prepunoj Sali hotela Turist svoj posljednji varaždinski, te ujedno i završni skup u kampanji za predsjednika SDP-a, za koju je rekao daje bila “duža od one za parlamentarne izbore i zamorna“...

Vidno umoran predsjednik SDP-a u petak nije bio raspoložen ni za izjave, a na samom početku svog obraćanja okupljenim članovima rekao je “da su sve karte na stolu i da ljudi imaju jasan izbor jer biraju između dva kandidata“.

- Vjerujem da će sutra odabrati mene za predsjednika SDP-a i da ću nakon toga imati priliku još četiri godine voditi stranku, u novu parlamentarnu pobjedu – ustvrdio je Milanović.

Milanović je na stranačkom skupu u Varaždinu rekao i da “nakon velike pobjede SDP-a sada u Hrvatskoj imamo čudnu situaciju, koja rezultira bezvlašćem u državi“.

- Naš zadatak je da skupimo glave zajedno. Moramo okupiti sve ono što je na ljevici i u centru progresivno, koje diše slobodarski i napredno. Pokazivali smo da smo to u stanju napraviti ranije i bit ćemo opet – uvjeren je Milanović.

Poručio je da nakon, kako je rekao, dugog i iscrpljujućeg hodanja Hrvatskom, muškarci i žene SDP-a zaslužuju građansku i ljudsku zahvalu.

Rekao je kako nije čovjek osobitih emocija i potom završio skup riječima: “Volim vas, i love you, bok“!   

Kako je to sve skupa izgledalo pogledajte u galeriji fotografija:    

Komentari