MOST NAJAVIO KANDIDATURU

Mladenović na listi Mosta u Varaždinu, a možda i nositelj?

Objavljeno: 21.02.2023. 14:13

Zadnja izmjena: 21.02.2023. 19:08

Problem bala prati Varaždince još od 2005. godine, pa tako zastupnici Mosta Grada Varaždina smatraju da se prijevremeni izbori održavaju isključivo zbog zagađenja okoliša. U želji da se riješi problem, kako su rekli, podržat će bilo koju političku stranku koja se zalaže za "zelenu politiku".  

Održana je konferencija na kojoj su govorili varaždinski članovi i predstavnici Mosta koji tvrde da ovakav način izdvajanja otpada utječe na zdravlje ljudi. Tako je dopredsjednik Mosta i saborski zastupnik Marin Miletić rekao da bi se moralo puno raditi i pronaći najadekvatnije rješenje, zbog čega će, kako je najavio, u narednim danima popričati s građanima kako bi vidjeli koja je najbolja solucija. Što se tiče proračuna i prijevremenih izbora, zastupnici Mosta Varaždin najavljuju izlazak na izbore, a Denis Mladenović će se nalaziti na listi. Istaknuo je da će podržati proračun, no samo ukoliko nađu adekvatno rješenje. 

- Ukratko, 100.000 tona baliranog otpada koji nas okružuje razlog je prijevremenih izbora u Varaždinu. Balirani otpad je, nažalost, uzrokovao niz političkih zavrzlama i političkih garnitura koje su jednako odgovorne za svih ovih 17 godina, to što bale tu stoje i to što se nije rješavalo. Ne bih htio nikoga napadati, htio bih biti racionalan, htio bih reći da mi kao Most želimo podržati proračun Grada Varaždina, ali ne ovako, i ne s ovim rješenjem za balirani otpad - rekao je Mladenović. 

Komentari