PRESICA U IVANCU

Batinić objavio kandidaturu - imat će i vlastitu listu za Županijsku skupštinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 04.03.2021. 12:21

Zadnja izmjena: 04.03.2021. 12:35

Foto: Dino Možek

Milorad Batinić objavio je kandidaturu za gradonačelnika Grada Ivanca, po prvi put kao nezavisni kandidat, a otkrio je i kako će imati vlastitu listu za Županijsku skupštinu.

Kako je rekao na današnjoj presici, on i njegov zamjenik Marko Frišćić u sljedećem se mandatu namjeravaju, između ostaloga, fokusirati na programe koji će osnovnoškolstvo i predškolski odgoj podići na višu razinu.

- Pred nama su dogradnja vrtića u Ivancu i izgradnja vrtića u Radovanu, projekt aglomeracije, uređenje društvene infrastrukture. Nastavit će se stambeno zbrinjavanje mladih, a dugoročni interes je i gradnja sportskog centra - rekao je Batinić.

Županijska lista

Batinić je rekao da s listom izlazi u svim ivanečkim mjesnim odborima, ali i obrazložio zašto će imati svoju listu za Županijsku skupštinu. - Ivanec je drugi grad po veličini u Varaždinskoj županiji, a s obzirom na ulogu koju Županija ima kao regionalni partner, cilj nam je povećati i intenzivirati suradnju na razini zdravstvene zaštite jer smatramo da Ivanec zaslužuje višu razinu zdravstvene usluge - navodi Batinić. 

Komentari