kandidatkinja za gradonačelnicu

Mirjana Kolarek Karakaš: 'Od grada baroka, muzike i cvijeća žele nas pretvoriti u grad smeća!'

Objavljeno: 06.02.2017. 10:34

Zadnja izmjena: 06.02.2017. 21:04

Foto: HSSK

Na održanoj trećoj Skupštini temeljnih ogranaka i organizacija Hrvatske stranke svih kajkavaca u Varaždinskoj županiji, povjerenica HSSK Varaždinske županije i dopredsjednica stranke dr. Mirjana Kolarek Karakaš započela je predizbornu kampanju za mjesto gradonačelnice Grada Varaždina.

Mirjana Kolarek Karakaš je na skupštini iznijela smjernice programa stranke, a koji su vezani za rješavanje niza dugogodišnjih problema u Varaždinu.

- Stanje u gradu nije dobro. Od grada baroka, muzike i cvijeća žele nas pretvoriti u grad smeća. Izmjestili su dopisništvo HTV u Čakovec, sjedište Sveučilišta Sjever u Koprivnicu, a nama građanima ostavili su da humanitarnim akcijama skupljamo novac i tako kupimo aparat za magnetsku rezonancu, koji bi nam trebala osigurati država. Naša mladost, nezaposleni, invalidi i osobe starije životne dobi bačene su na margine dok su vladajući nedodirljivi. Mi moramo i možemo to promijeniti, jer mi smo ljudi, a ljudi čine našu HSSK – rekla je Kolarek Karakaš.

Na Skupštini je odabrano i novo rukovodstvo HSSK čime je ostvarena brojka od 500 dužnosnika stranke u ovoj županiji koji će u daljnjemu radu voditi i pripremati članove i simpatizere HSSK za lokalne izbore u svibnju 2017. godine - izjavio je predsjednik HSSK Nedjeljko Babić

Komentari