predstavljanje kandidature

Miroslav Kelemenić kandidat je HDZ-a za načelnika Općine Vinica

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 06.04.2021. 09:02

Zadnja izmjena: 06.04.2021. 09:04

Miroslav Kelemenić kandidat je HDZ-a za načelnika Općine Vinica.  

Na predstavljanju kandidature Kelemenić je naglasio da će biti teško zamijeniti prerano preminulog načelnika, ali da želi nastaviti sa svim započetim investicijama.

– Nastavljamo sa svim projektima koji su započeti – projektom Aglomeracije, završetkom izgradnje vatrogasnog centra, završetkom radova na zgradi Općine, završetkom energetske obnove vatrogasnog doma u Gornjem Ladanju te nabavom vatrogasnog vozila za DVD Gornje Ladanje do njihove skore obljetnice. Nastavljamo i s uređenjem i sanacijom nerazvrstanih cesta. – rekao je Kelemenić.

Najavio je i početak novih projekata. – Među njima je revitalizacija Arboretuma, rekonstrukcija i stavljanje dvorca u funkciju. Zatim izgradnja Centra kompetentnosti za poljoprivredu u vrijednosti većoj od 100 milijuna kuna, izgradnja nove sportske dvorane u vrijednosti 14 milijuna kuna, izgradnja sportskog centra, nastavak sanacije kurije Patačić te starog grada „Burga“ Vinica. 

Podršku kandidatu za načelnika u Vinici dao je i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i kandidat za varaždinskog župana, saborski zastupnik Anđelko Stričak.

 

Komentari