završeni izbori

ODLUKA ČLANOVA STRANKE Miroslav Marković novi je predsjednik varaždinskog SDP-a

Objavljeno: 26.11.2017. 18:33

Zadnja izmjena: 26.11.2017. 18:33

Foto: Arhiva

Kako doznajemo, na današnjim izborima za predsjednika varaždinskog SDP-a pobijedio je Miroslav Marković sa 137 glasova spram 107 glasova koliko je dobila njegova protukandidatkinja Mirela Ivanković.

>> eTV: Sučelili smo Mirelu Ivanković i Miroslava Markovića - evo što kažu o Kišiću, Habeku i promjenama u SDP-u

Izbori su se održavali danas od 9 do 16 u stranačkim prostorijama u Trakošćanskoj ulici. Marković je u eTV sučeljavanju prije nekoliko dana izjavio da je rezultat stranke na lokalnim izborima loš. Sasvim otvoreno je izjavio da bi se Mario Habek trebao povući s mjesta predsjednika županijskog SDP-a, nazvavši situaciju u stranačkim organizacijama lošom. Marković je i član Nadzornog odbora Termoplina, a politiku Grada po tom pitanju nazvao je agresivnom, predlažući da - ako nema drugog izlaza - Grad proda svoj udio u Termoplinu. Premda SDP vidi kao jedinu oporbu u Gradskom vijeću, spreman je podržati sve dobre projekte gradskih vlasti, ali i kritizirati loše odluke. 

- Točno znam što treba napraviti kako bi se gradska organizacija vratila na stazu uspjeha i ponovno došla u poziciju preuzimanja odgovornosti za vođenje grada. - izjavio je tada Marković.

Komentari