SUKOB NE JENJAVA

Mladenović: "Cvek je vješto izbjegao odgovor na moja konkretna pitanja"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.12.2018. 17:01

Zadnja izmjena: 18.12.2018. 17:51

Na jučer održanoj svečanoj sjednici Gradskog vijeća Denis Mladenović prozvao je predsjednika NK Varaždina da će biti u sukobu interesa u trenutku kada klub preuzme upravljanje stadionom, na što nije izostala reakcija Stjepana Cveka.

>>Mladenović: ''Cvek će biti u sukobu interesa kad klub preuzme stadion" Čehok: "Ja sam za vrlo stroge tržišne odnose"

Mladenović je, naime, ustvrdio da Cvek ne može iznajmljivati stadionski prostor samome sebi, misleći na kafić „Contra“, a gradonačenik Ivan Čehok tome pridodao kako je on za „stroge tržišne odnose“. Cvek je odgovorio protupitanjem – kako Mladenović može primati plaću od grada i vijećničku naknadu, te ga prozvao da je želio biti direktor stadiona iako to sada demantira. Pitali smo Mladenovića kako komentira ovu Cvekovu izjavu, na što je on ustvrdio kako je predsjednik NK Varaždina „vješto skrenuo s teme“ iako je on postavio dva konkretna pitanja:

>>Cvek: ''Mladenović je želio biti direktor stadiona, a mi trebamo nekoga tko će raditi''

- Kako će Grad osigurati da se sredstva troše strogo namjenski (da se ne ponovi povijest), te kako će g. Cvek plaćati najam caffe bara Contra u sklopu stadiona kada to samome sebi neće moći? Moje je legitimno pravo, na kraju i obveza, da štitim interese građana i zatražim informacije na koji način se troši njihov novac i kako se upravlja gradskom imovimom. Osobno nemam ništa protiv g. Cveka i želim mu puno uspjeha, ali i u buduće ću ukazivati na svaku potencijalnu nepravilnost i eventualni sukob interesa – odgovorio je Mladenović, poručivši da time zaključuje raspravu s Cvekom.

Podsjetimo, predsjednik NK Varaždina izjavio je kako će na vrijeme reagirati i prilagoditi se zakonskim propisima, kada je riječ o njegovom kafiću koji je u najmu stadionskih prostora - Ako treba, neću više biti predsjednik kluba - rekao je Cvek.

Komentari