lokalni izbori 2021.

Foto - Mladenović i Klemenčić uoči Majčinog dana sugrađankama podijelili jagode

Objavljeno: 08.05.2021. 16:30

Zadnja izmjena: 08.05.2021. 16:31

Kandidat za župana Varaždinske županije Denis Mladenović i Dominik Klemenčić, nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Varaždina koalicije „Mladost za budućnost“ okupljene oko stranaka Most, Hrvatski suverenisti i Hrast, u subotu su u Varaždinu uoči obilježavanja Majčinog dana sugrađankama podijelili jagode, dok su mališane razveselili balonima.

Obilježavanjem Majčinog dana željeli su ukazati na vrijednost i ljepotu majčinstva te važnost ravnopravnog položaja majke – žene u društvu.

„Društvena zajednica dužna se brinuti za dostojanstvo majke, obitelji i biti im podrška u socijalnom, duhovnom i materijalnom pogledu. Takvim odgovornim ponašanjem i brigom za majke u obitelji,  društvu te poslovnom svijetu, stvaraju se čvrsti i kvalitetni temelji za najmanju zajednicu u društvu, a to je obitelj“, naglasili su Mladenović i Klemenčić.

Upravo je obitelj jedan od temelja same koalicije „Mladost za budućnost“, oko koje su okupljeni mladi obiteljski ljudi, koji u svojim sredinama želje bolju budućnost i kvalitetniji život.

Kandidat za župana Denis Mladenović i nositelj liste za Gradsko vijeće Grada Varaždina Dominik Klemenčić svim majkama čestitali su njihov dan koji se tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju.

Komentari