lokalni izbori 2021.

Mladenović (Most): Bježite od sučeljavanja? Skinite odijela, kravate i idemo u šetnju po županiji da vidite kako žive ljudi

Mostov kandidat za župana razočaran je što je većina protukandidata odbila sučeljavanje uživo

Objava kandidata za župana Denisa Mladenovića (MOST)

Objavljeno: 11.05.2021. 20:05

Zadnja izmjena: 11.05.2021. 20:54

Foto: Objava kandidata za župana Denisa Mladenovića (MOST)

Najmlađi kandidat za župana Varaždinske županije i nositelj liste za Županijsku skupštinu, koalicije MOST, Hrvatski suverenisti, Hrast, Denis Mladenović, razočaran je što je većina kandidata odbila sudjelovati na sučeljavanju uživo, koje se trebalo dogoditi ovog četvrtka u večernjem terminu.

„Razočaran sam jer sam se veselio što ćemo politički korektno svi predstaviti svoje programe daljnjeg razvoja županije narednih godina, rada na korist društva i zajednice te naravno prodiskutirati o tome.

To se neće dogoditi jer ih je čak petero od nas sedam, koliko sam upućen, odbilo doći.

Eto, pošto je to palo u vodu, pozivam sve protukandidate da skinu odijela i kravate, obuku trenirke i da zajedno obiđemo županiju da vide kako ljudi žive.

Ponavljam, nije sve u cestama, građenju, fasadama, nego pravednijem i zadovoljnijem društvu odnosno svim društvenim skupinama, a čiji temelj mora biti jednakost i razumijevanje njihovih potreba.

Moj program kojeg sam predstavio, drugačiji je od drugih; socijalna osviještenost jedna je od ključnih stvari. Želim da svako dijete u županiji ima besplatnu užinu, financiranu sportsku aktivnost ukoliko roditelji nisu u mogućnosti plaćati je, bolju organizaciju socijalne skrbi prema osobama treće životne dobi i pomoć građanima koji su nepravedno ovršeni.

Naša županija mora biti po mjeri svakog čovjeka.

Komentari