prijevremeni izbori '23.

Mladenović povrdio izlazak na izbore i odgovorio je li moguća suradnja s Čehokom

Podsjetimo, njihovu suradnju obilježilo je projekt skate parka, kontroverzna podrška Damiru Habijanu (s fotografije u prilogu), a potom razlaz upravo oko teme baliranog otpada....
Objavljeno: 09.01.2023. 11:03

Zadnja izmjena: 09.01.2023. 11:16

Foto: Siguran posao u Zajednici sportskih udruga Mladenović je (radije) zamijenio privatnim poduzetništvom

Denis Mladenović koji je na proteklim izborima bio kandidat Mosta za župana potvrdio je da Most nezavisnih lista izlazi na izbore za Gradsko vijeće u Varaždinu.

Mladenović tvrdi kako ni sa kim još nisu razgovarali o potencijaloj suradnji, a što se pak tiče sukoba između Nevena Bosilja i Ivana Čehoka koji je obilježio mandat SDP-ove vlasti, Mladenović poručuje kako sukob samo produžuje kompletnu agoniju i priču oko baliranog otpada što ide na štetu građana Varaždina.  

- Sjećam se da je cijena baliranog otpada prije nekoliko godina bilo osjetno niža nego današanje rješenje, odnosno ponuda. Postavlja se pitanje je li ta ponuda najkvalitetnije ili najjeftinije rješenje i postoji li mogućnost da se ipak nađe jefitnija opcija jer je diskutabilno zašto se na raspisani natječaj javio samo jedan ponuditelj sa jednom cijenom. U ovom trenutku ne možemo znati postoji li jeftinija cijena jer se nitko drugi nije javio - rekao je Mladenović.

'Nikakav oblik suradnje nije moguć'

Na pitanje je li više (ikada) moguća suradnja između njega i Čehoka, odgovorio je:

- Ja i Čehok smo se prije četiri godine razišli u stavovima i političkim svjetonazorima i nikakav oblik suradnje nije moguć - rekao je Mladenović i time demantirao kuloarske priče o ponovnoj suradnji.

Podsjetimo, njihovu suradnju obilježilo je projekt skate parka, kontroverzna podrška Damiru Habijanu (s fotografije u prilogu), a potom razlaz upravo oko teme baliranog otada. Denis Mladenović pritom je išao dotle da je navodno siguran posao u Zajednici sportskih udruga zamijenio privatnim poduzetništvom i kasnije se kandidirao za župana.

 

Komentari