U utorak je Mladež HDZ-a Općine Sračinec i Varaždinske županije posjetila dječji
vrtić Bambi u Sračincu kojem su donirali prijenosni razglas i zvučnik, a djecu su darivali bombonima.

Domagoj Bačani, predsjednik HDZ-a Općine Sračinec podsjetio je kako je već tradicionalna gesta mladeži HDZ-a Varaždinske županije i HDZ-a Općine Sračinec da sudjeluju u raznim događajima kojima pomažu i uveseljavaju najmlađe.

-Kada smo čuli da je našim mališanima potreban pokretni razglas za njihove priredbe i razna druga događanja, odmah smo krenuli u nabavku istog. S velikim ponosom mogu istaknuti da je Općinsko vijeće Općine Sračinec, čiji sam ja predsjednik izglasalo povećanje iznosa kojima Općina sufinancira boravak naše djece u vrtiću, a sve to zahvaljujući decentraliziranim sredstvima koja su došla u našu Općinu zahvaljujući našoj Vladi. Željeli smo ovom malom donacijom djeci omogućiti da pjevaju, plešu i vesele se i da uživaju u svakom trenutku ovog lijepog perioda predškolske dobi - istaknuo je Bačani.

Josip Cestar,član Predsjedništva Mladeži HDZ-a Varaždinske županije naglasio je kako ovom donacijom žele djeci osigurati sav potreban sadržaj kako bi mogla izraziti svoje talente kroz pjesmu, recitaciju i glumu te im omogućiti priliku još boljeg scenskog nastupa kroz razne priredbe i događanja za koja se marljivo pripremaju i uče.

Ovoj su se akciji pridružili i Ivan Salopek, Tin Jurak, Monika Petrinjak i Ines Kelemen.

Komentari

04.06.2019. 18:32h Zadnja izmjena: 04.06.2019. 18:34