povodom blagdana

Mladež HDZ-a predala donaciju Socijalnoj samoposluzi 'Kruh svetog Antuna'

Objavljeno: 23.12.2021. 18:34

Zadnja izmjena: 23.12.2021. 18:34

Povodom blagdana, predstavnici Mladeži HDZ-a Grada Varaždina i Mladeži HDZ-a Varaždinske županije uručili su donaciju prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština Socijalnoj samoposluzi "Kruh sv. Antuna" u Varaždinu.

Kako navode, uz predsjednike i članove gradske i županijske Mladeži HDZ-a, u humanitarnu akciju uključili su se i njihovi tajnici Josip Pokorny i Josip Cestar koji su istaknuli kako je riječ o tradicionalnoj akciji kojom nastoje pomoći najugroženijim pripadnicima društva.

Kako je rekao Pokorny, ovakvim i sličnim akcijama žele ukazati na težak položaj najugroženijih skupina društva. - Ovom donacijom želimo poslati poruku i apel drugima, koji su u mogućnosti, da svojim doprinosom pomognu onima kojima je ta pomoć doista potrebna. Svjesni smo da su donacije kroz cijelu godinu neophodne, a posebice u ovo blagdansko vrijeme te smo sigurni da ćemo ovom gestom uljepšati Božić i Novu godinu najpotrebitijima - rekao je.

Cestar je dodao da će kroz čitavu godinu nastojati potpomagati rad Socijalne samoposluge, ali i ostalih udruga i ustanova. - Već tradicionalno, u predbožićno vrijeme, pomažemo radu Socijalne samoposluge "Kruh sv. Antuna" u Varaždinu. Ovom našom donacijom želimo potaknuti sve ljude da svojom nesebičnošću i dobrom voljom pomognu ljudima u potrebi. Nadam se da ćemo i dalje kroz godinu nastaviti s ovom hvalevrijednom akcijom i pomoći kad god budemo mogli - rekao je.

Komentari