mali znak pažnje

Mladi HDZ-ovci vrtićancima u Dravskoj ulici donirali 400 paketa keksa

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 10.09.2020. 13:32

Zadnja izmjena: 10.09.2020. 13:32

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije posjetili su Dječji vrtić Varaždin u Dravskoj ulici i donirali 400 kutija keksa s kojima će se zasladiti sva djeca koja pohađaju jedinice Dječjeg vrtića Varaždin.

Inicijativi se pridružio i predsjednik 6. temeljnog ogranka “Banfica” HDZ-a grada Varaždina i predsjednik 6. mjesnog odbora Grada Varaždina Branko Družinić. U Dječjem vrtiću Varaždin primila ih je ravnateljica Jasenka Husnjak koja je zahvalila članicama i članovima Mladeži HDZ-a Varaždinske županije na donaciji te ih pozvala na daljnju suradnju.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak istaknuo je kako Mladež HDZ-a ovom gestom želi pokazati kako mare za sve generacije, a naročito za najmlađe.

“Dok Vlada Republike Hrvatske na području Varaždinske županije u izgradnju dječjih vrtića ulaže preko 60 milijuna kuna, Mladež HDZ-a našim najmlađim sugrađanima donira prehrambene proizvode, igračke i ono što im, u skladu sa svojim mogućnostima, uspijemo osigurati. Zahvaljujem predsjedniku 6. mjesnog odbora Grada Varaždina Branku Družiniću na njegovoj potpori u ovoj inicijativi, kao i predsjedniku HDZ-a grada Varaždina, saborskom zastupniku Damiru Habijanu na potpori u svim našim aktivnostima koje provodimo”, rekao je Tin Jurak.

Komentari