nacionalni dan mladeži hdz-a

Mladež HDZ-a Varaždinske županije proglašena najboljom u Hrvatskoj

Piše: eVaraždin

Objavljeno: 15.09.2020. 08:38

Zadnja izmjena: 15.09.2020. 09:37

U subotu, 12. rujna održan je Nacionalni dan Mladeži Hrvatske demokratske zajednice na kojem je obilježena 30. obljetnica utemeljenja Mladeži HDZ-a.

Nakon uvodnih govora, uslijedila je dodjela nagrada članicama i članovima Mladeži HDZ-a na temelju odluke stručnog povjerenstva. Nagrade su uručili predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš.

Za najbolju županijsku organizaciju izabrana je Mladež HDZ-a Varaždinske županije, a u ime županijske organizacije nagradu je preuzeo predsjednik organizacije Tin Jurak.

“Hvala svima koji su prepoznali naš rad, naš trud, naš entuzijazam, našu energiju. No, tu nećemo stati. Osvojena nagrada poticaj je da na čvrstim temeljima izgrađenim u sadašnjem mandatu u budućnosti izgradimo još bolju županijsku organizaciju. Najveća hvala onima koji su za osvojenu nagradu najzaslužniji - članice i članovi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. Također, veliko hvala vodstvu HDZ-a Varaždinske županije na čelu s predsjednikom Anđelkom Stričakom, vodstvu HDZ-a grada Varaždina na čelu s predsjednikom Damirom Habijanom i predsjedniku Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije Ivanu Salopeku na potpori u svim našim aktivnostima i inicijativama”, poručio je Tin Jurak prilikom dodjele priznanja.

Komentari