predsjednik mladeži

FOTO Mladi HDZ-ovac Tin Jurak održao govor na Općem saboru mladeži HDZ-a u Zagrebu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.12.2018. 11:39

Zadnja izmjena: 10.12.2018. 11:58

U subotu je u Zagrebu, održan XIV. Opći sabor Mladeži HDZ-a, na kojem su sudjelovali i izaslanici iz Varaždinske županije te samim time i odlučivali o izboru novog predsjednika Mladeži HDZ-a Ivan Vidiša, zamjenika predsjednika, Predsjedništvu te članovima Nacionalnog i Nadzornog odbora.

Uz predsjednika Vlade Republike Hrvatske te predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, ministre, Vladine dužnosnike i saborske zastupnike, gosti iz Varaždinske županije bili su Anđelko Stričak, također saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Varaždinske županije, te Ivan Salopek, član Gradskog odbora HDZ-a grada Varaždina. 

Kako poručuju iz HDZ-a, županijski predsjednik Mladeži Tin Jurak.Jurak je održao zapažen govor u kojem je istaknuo kako je on najmlađi županijski predsjednik u Hrvatskoj. - Kao najjačoj političkoj organizaciji mladih naš je zadatak nastaviti privlačiti mlade, izvrsne ljude, okupljati ih i zajedno s njima nuditi rješenja. Siguran sam da će naše dobre ideje imati podršku u stranci - poručio je Jurak i zahvalio Salopeku što je okupio mlade i obrazovane ljude te napravio smjenu generacije u Mladeži.

Komentari