za vikend u varaždinu

Mladi HNS-a krenuli s ljetnom kampanjom „Pazi da se ne opečeš“

Objavljeno: 18.08.2016. 17:23

Foto: Arhiva

Mladi HNS-a krenuli su u ljetnu kampanju simboličnog naziva „Pazi da se ne opečeš“, a u priopćenju ŽO HNS-a Varaždinske županije stoji da su bili vođeni činjenicom da Hrvatska prvi put u povijesti ima izvanredne parlamentarne izbore zbog eksperimentalne i neuspješne Vlade HDZ-a i Mosta, koja nije uspjela izdržati na vlasti dulje od šest mjeseci.

Kampanja je počela u petak 12. kolovoza, u Šibeniku, odakle su Mladi HNS-a krenuli u obilazak ostalih dalmatinskih gradova. Nakon Šibenika, posjetili su Split, Opuzen, Metković i Pirovac te održali prezentacije, akcije i konferencije za medije.

Prema priopćenju, ovog se vikenda kampanja seli na sjeverozapad Hrvatske, gdje će od 19. do 21. kolovoza obići Krapinu, Varaždin, Koprivnicu i Čakovec, dok će posljednjeg vikenda ovog mjeseca, od 26. do 28. kolovoza, Mladi HNS-a boraviti u Primorsko-goranskoj županiji i Lici

Vikend uoči izbora kampanja će prolaziti Slavnijom, od Slavonskog Broda, preko Osijeka i Virovitice, pa sve do Orahovice, a od 5. do 8. rujna ljetna kampanja završava događanjima u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji.

Kako stoji u priopćenju, na svakoj od spomenutih lokacija obrađivat će se 4 glavne teme vezane prvenstveno uz mladu populaciju i njenu problematiku, a cilj je iskristalizirati nekoliko mogućih rješenja za promjenu aktualne političke situacije u koju nas je dovela Vlada na odlasku i ponuditi bolji smjer za svjetliju budućnost.

 

Komentari