Mladi varaždinski HDZ-ovci ponovo u nacionalnom Predsjedništvu Mladeži

Objavljeno: 24.09.2014. 11:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: HDZ

Na nedavno održanoj izbornoj Skupštini Mladeži HDZ-a u zagrebačkom hotelu Westin odlučeno je da čelni ljudi Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i dalje obnašaju visoke funkcije na nacionalnoj razini.

Odluka se odnosi na predsjednicu Županijske organizacije i članicu Skupštine Varaždinske županije Viktoriju Horg, predsjednika Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždin Igora Borovca i predsjednika Mladeži HDZ-a Novog Marofa Ivana Tuka.

Predsjednici Županijske organizacije Mladeži Viktorija Horg po drugi puta je izabrana u nacionalno Predsjedništvo, tijelo koje ima ulogu u kreirati politiku i provoditi aktivnosti na nacionalnoj razini ove stranke.

- Mladež HDZ-a Varaždinske županije ponovo je dobila priznanje za svoj rad te već drugi mandat zaredom imamo izabranog predstavnika u nacionalnom Predsjedništvu te dva člana u Nacionalnom odboru, Ivana Tuka i Igora Borovca. To je samo potvrda da je Mladež HDZ-a Varaždinske županije jedna od najaktivnijih organizacija na razini Hrvatske – istaknula je nakon održane Skupštine članica Predsjedništva Horg.

Sa 480 glasova u Nacionalni odbor izabran je predsjednik Mladeži Novog Marofa Ivan Tuk. On je zahvalio na potpori Županijskom odboru te dodao da će se zalaganjem za bolje sutra svih mladih u županiji pokušati odužiti za dano povjerenje.

U Nacionalni odbor izabran je i predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždin Igor Borovec.

- Ulazak u Nacionalni odbor Mladeži HDZ-a velika je čast za mene, ali i za sve članove Mladeži HDZ-a Varaždin. Time je i dalje nastavljen kontinuitet da u najvišim tijelima na nacionalnoj razini imamo predstavnike iz Varaždinske županije. Kao najjača i najorganiziranija Mladež u gradu Varaždinu i dalje ćemo nastavit s velikim brojem humanitarnih aktivnosti. Ujedno ćemo i dalje ukazivati na sve propuste aktualne gradske vlasti, ali i nuditi vlastita rješenja, prvenstveno što se tiče mladih – zaključuje Borovec.

Komentari