na sljedeće 4 godine

Na Izbornoj konvenciji varaždinskog Foruma seniora SDP-a za novu predsjednicu izabrana je Nada Zadravec

Objavljeno: 22.11.2016. 18:16

Foto: GO SDP Varaždin

Na Izbornoj konvenciji Gradske organizacije Foruma seniora SDP-a Varaždin izabrana je nova predsjednica, pa tako prijašnju predsjednicu Štefaniju Novak nasljeđuje Nada Zadravec. Izabrani su i potpredsjednici, te će od sada tu funkciju obavljati Slavko Herceg i Biserka Ivek.

Članovima Gradskog odbora imenovanis su Rosana Bomeštar,Ljuben Dimovski, Đurđica Ilić, Marija Kraš, Rajka Mikulić, Štefanija Novak, Jadranka Rački, Franjo i Milan Turkalj, dok će funkciju tajnika u sljedećem razdoblju obnašati Stevan Tramburovski.

Konvenciji su osim članica i članova Foruma seniora prisustvovali i predsjednik Gradskog Vijeća Grada Varaždina Josip Hehet, koji trenutno obaša i dužnost predsjednika Foruma seniora SDP-a Varaždinske županije i potpredsjednika Foruma seniora SDP-a Hrvatske, županijski vijećnik i predsjednik Foruma mladih SDP-a Varaždinske županije Luka Zrinski i zamjenik župana i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Varaždin Alen Kišić.

Zamjenik župana je tom prilikom pohvalio inicijativu seniora za održavanjem još jedne izborne konvencije te im se zahvalio na njihovom dugogodišnjem radu za SDP i svim uspjesima koje su postigli do sad.

- Osnivanje Foruma, kao interesnih oblika okupljanja članica i članova unutar SDP-a, naša Gradska organizacija pokazuje koliko joj je stalo do svih naših 'ugroženih' grupacija građana, a to su upravo mladi, umirovljenici i žene. Vjerujem da će svi Forumi svojim radom i prijedlozima donijeti snagu SDP-u u Varaždinu da prvi puta od hrvatske samostalnosti gradonačelnik Varaždina bude izabran upravo iz naše stranke. -rekao je Kišić.

Komentari