povratak zakazan za prosinac

Na svečanu proslavu povratka vojske u Varaždin dolazi i predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.11.2018. 15:52

Zadnja izmjena: 13.11.2018. 15:54

Izvor: Kolinda Grabar -Kitarović Facebook

Kao što smo već i prije izvijestili, službeni datum povratka vojske u Varaždin je 20. prosinca, a u vojarni u Optujskoj odvijaju se završni građevinski radovi kako bi sve bilo spremno za prihvat 600 vojnika koji će doći iz Našica.

Kako su nam danas potvrdili saborski zastupnik i potpredsjednik saborskog odbora za obranu Anđelko StričakZdravko Jakop, državni tajnik u Ministarstvu obrane,  na središnju ceremoniju povratka vojske u Varaždin pozvan je cijeli državni vrh, a svoj dolazak već je potvrdila predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović.

- Poziv je otišao i premijeru Andreju Plenkoviću koji nam je dao veliku potporu u realizaciji projekta, a pozvani su i drugi dužnosnici i ministri u Vladi, veterani iz vojske i policije i vjerujemo da će to biti lijepi događaj - rekao je državni tajnik Jakop i pozvao sve građane na koncert koji će se održati 19. prosinca u varaždinskoj Areni.

Na koncertu će nastupiti Klapa Sv. Juraj HRM, simfonijski puhački orkestar Hrvatske vojske, Barbara Suhodolčan, Adalbert Turner Juci i Šibensko pjevačko društvo ''Kolo''. 

 

Komentari