poruka podrške

Načelnik Gornjeg Kneginca Goran Kaniški dao podršku Anđelku Stričaku

Objavljeno: 28.05.2021. 13:15

Zadnja izmjena: 28.05.2021. 13:15

Načelnik Općine Gornji Kneginec Goran Kaniški koji je u pravom krugu dobio još jedan mandat dao je potporu HDZ-ovom kandidatu za župana Varaždinske županije Anđelku Stričaku.

Kaniški se obratio porukom na Facebook profilu, a ono što je napisao prenosimo u nastavku:

Poštovane biračice i birači, bitno je da u nedjelju, 30. svibnja izađete na izbore i date svoje glas za pozitivne promjene u Varaždinskoj županiji. Pozivam vas da svoje povjerenje date novom županu Anđelko Stričak , čovjeku koji koristi riječ "MI", a ne "JA", kandidatu koji zna što znači obnašati dužnost na lokalnoj razini i biti dostupan svojim mještanima 24 sata dnevno.

Kroz svoj politički put prošao je sve razine vlasti u Republici Hrvatskoj, a u prilogu ove objave prilažem objavu iz travnja 2009. godine kada je kao član Županijskog poglavarstva zadužen za komunal doslovce obilazio i najmanje radove koje je Županija provodila te komunicirao sa mještanima. Vrijeme je da Županiju preuzme agilniji i pristupačniji župan koji neće raditi razlike među općinama i gradovima, već će ih podržavati bez obzira na stranačke boje.

Izađite na izbore, Općini Gornji Kneginec kao razvijenoj općini sa mnoštvom pripremljenih projekata, nije svejedno tko će biti župan.

Izađite u nedjelju na izbore i zaokružite broj 2!

 

Komentari