uoči predsjedničkih izbora

Levak na stranicama Općine napisao zašto ne glasovati za Milanovića - Reformisti ga prozvali

Objavljeno: 02.01.2020. 19:29

Zadnja izmjena: 02.01.2020. 19:47

Načelnik Općine Martijanec Dražen Levak danas je svoje sumještane pozvao da u nedjelju na izborima glasuju za aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović. To je objavio na službenim stranicama Općine, za što su ga prozvali Reformisti.

Levak je u svojoj objavio, između ostalog, istaknuo kako mogu glasati za Milanovića kojega su, kako kaže, "20 godina čekali da im pomogne u izgradnji vrtića i obnovi škole" što nisu dočekali, ili pak za Kolindu Grabar Kitarović, "HDZ-ovu kandidatkinju Andreja Plenkovića, za čije Vlade je u Općini nakon 25 godina u završnoj fazi izgradnja Dječjeg vrtića i završena Energetska obnova škole".

Na njegovu objavu na stranicama Općine reagirali su Reformisti Općine Martijanec, koji su u svojem priopćenju istaknuli kako njegov čin smatraju neprihvaljivim i nekorektnim - Djelokrug jedinica lokalne samouprave definitivno nije promocija u političkim kampanjama, a njegov čin mogli bismo nazvati kao obmanu i iskorištavanje svoje službene dužnosti - istaknuli su Reformisti.

Komentari