oglasio se na facebooku

Hranić prozvao ravnatelja osnovne škole: ''Bavi se zapošljavanjima umjesto energetskom obnovom''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 21.07.2017. 13:26

Zadnja izmjena: 21.07.2017. 14:10

Foto: Arhiva

Na svojoj Facebook stranici danas se ponovno oglasio Bruno Hranić, ovaj put regirajući na vijest o potpisivanju ugovora o energetskoj obnovi tri škole u Varaždinskoj županiji: u Novom Marofu,  Bednji  i Velikom Bukovcu.

Budući da se ugovori ne odnose i na Osnovnu školu Vidovec, Hranić se požalio da vidovečka osnovna škola nije pokazala inicijativu za taj projekt, premda joj je – napominje – energetska obnova potrebna, naročito u dijelu zgrade gdje su niži razredi.

- Meni je nažalost bio zabranjen dolazak na sjednicu školskog odbora, premda sam htio pokrenuti tu inicijativu. Škola se općenito vrlo loše odnosi prema Općini koja im je financirala opremanje kuhinje, prijevoz učenika, a otplatili smo im i kredit za dvoranu – kaže Hranić.

Vidovečki načelnik za sve optužuje ravnatelja škole Predraga Mašića, tvrdeći da ignorira njegova nastojanja za pozitivnim promjenama u školi, štoviše optužuje ga i za nepotizam.

- Učitelji iz naše općine na posao moraju putovati u druge gradove, jer ga zbog njega u vidovečkoj školi ne mogu dobiti – tvrdi Hranić koji smatra da je pri tome „politika odigrala svoj posao“ te potaknut današnjim potpisom ugovora tri škole poručuje ravnatelju "s liste SDP-a" da se i on primi posla „umjesto da se bavi politikom“.

Pokušali smo pitati ravnatelja Predraga Mašića za komenatar, ali ga do objave teksta nismo uspjeli dobiti.

 

Komentari