nova stara predsjednica

Nadica Dreven Budinski ponovno predsjednica županijske Zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski"

Objavljeno: 11.02.2017. 20:06

Zadnja izmjena: 11.02.2017. 20:13

Na danas održanoj izbornoj skupštini zajednice žena HDZ-a "Katarina Zrinski" za predsjednicu županijske organizacije ponovno je izabrana Nadica Dreven Budinski, koja je ujedno i potpredsjednica na nacionalnoj razini.

Izabrano je i 15 članica Županijske organizacije, kao i 16 izaslanica za nacionalni sabor Zajednice. U ime HDZ-a kao osnivača Zajednice na skupštinu su došli Anđelko Stričak i Damir Habijan.

Povlačenje s nacionalne razine?

U svom govoru nova-stara predsjednica je izrazila zahvalnost na ponovnom izboru i istaknula potrebu pripreme Zajednice u predstojeće lokalne izbore. I dok je produžetak mandata na županijskoj razini Dreven Budinski spremno prihvatila, nije sigurna da će nastaviti i svoj angažman na nacionalnoj razini zbog pretrpanosti raznim poslovima.

Zajednica će 25. veljače imati i svoj nacionalni sabor pa će se tada i trenutna potpredsjednica o tome imati priliku i osobno izjasniti. Na županijskoj razini žene iz "Katarine Zrinski" planiraju brojne aktivnosti, kako na političkom tako i na humanitarnom planu. Već za sljedeći utorak najavljuju tradicionalnu tortu na Korzu, ali i akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Komentari