konačna odluka

Bale danas na sjednici Vlade

'Prijedlog odluke o sanaciji zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji „Brezje“ Grad Varaždin' je 12. točka na dnevnom redu sjednice...
Objavljeno: 16.11.2023. 09:26

Zadnja izmjena: 16.11.2023. 12:01

Foto: Vlada.hr

Gorući problem grada Varaždina, balirani otpad u Brezju, danas je na korak do svog konačnog rješenja. O ovom pitanju raspravljat će se na današnjoj sjednici Vlade koja počinje u 13 sati. 

'Prijedlog odluke o sanaciji zatvorenog odlagališta neopasnog otpada na lokaciji „Brezje“ Grad Varaždin' je 12. točka na dnevnom redu sjednice. Kako stoji u službenim dokumentima koje je na svojim stranicama objavila Vlada, sanacija lokacije Brezje podrazumijeva uklanjanje baliranog otpada, rušenje postojećih objekata i sanaciju podloge. 

Podsjećamo, premijer Andrej Plenković je prilikom posjeta Varaždinskoj županiji na svečanoj sjednici Županijske skupštine rekao kako problem bala treba riješiti. Župan Anđelko Stričak jučer je na svojim društvenim mrežama podijelio fotografiju s premijerom te poručio kako je danas 'Dan D' te kako je u tijeku zadnji razgovor prije početka realizacije najvećeg problema Grada Varaždina - sanacije baliranog otpada.

Komentari