poruka na mrežama

Nakon otvaranja ponuda za brzu cestu i uoči sastanka Stričak-Batinić oglasio se ivanečki HDZ

Objavljeno: 23.04.2023. 08:50

Zadnja izmjena: 23.04.2023. 09:07

Ovog utorka, kao što smo najavili, održat će se zatvoreni sastanak između gradonačelnika Milorada Batinića i župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka.

Sastanak je najavljen iz Grada Ivanca, a razgovarat će se na temu obnove zgrade Doma zdravlja Ivanec. Tema sastanka biti će i obnova cesta, povodom čega će župan i gradonačelnik, uz dom zdravlja, obići i određena klizišta.

Sastanku će između ostalih nazočiti i Zdenko Đuras, predsjednik Gradskog vijeća Grada Ivanca, odnosno predsjednik gradskog HDZ-a iz kojeg na društvenim mrežama poručuju  kako su posljednji događaji pokazuju da su „interesi građana iznad politike“.

'Ustrajali smo i ustrajat ćemo'

Komentirali su, naime, otvoranje ponuda za izgradnju prve etape brze ceste Varaždin-Ivanec.

-  Veseli nas što je Vlada RH ovaj projekt prepoznala i stavila ga kao prioritet. Županu Anđelku Stričaku hvala što je na ovome projektu ustrajao od samoga početka i sada smo pred samim početkom gradnje prve etape. Suradnja Grada, Županije i Države izuzetno je potrebna svakoj lokalnoj zajednici pa tako i Gradu Ivancu, zato na suradnji ustrajemo sada, a ustrajat ćemo i u budućnosti. Interesi naših građana iznad politike – stoji na njihovim stranicama.

'Stabilizacija smo grada'

Zdenko Đuras je prije nekog vremena izjavio kako je stav koji je HDZ zauzeo u Gradu Ivancu „stabilizirao grad“.

- Rekli smo da ćemo biti stabilizacija u Gradu Ivancu, da ćemo vrata grada otvoriti nacionalnoj razini, ulaganjima i financijama, a ne da su najveća ulaganja i financije zaobilazile grad Ivanec - rekao je Đuras.

 

Komentari