reakcija

Nakon ponovne poruke kako postoje "dva" Budimo grada, stigao i njihov odgovor

Objavljeno: 29.07.2022. 09:08

Zadnja izmjena: 29.07.2022. 09:18

Nakon što im je gradonačelnik Neven Bosilj poručio da su "smiješni", kazao kako mu dođe da se zapita "za koga oni to drukaju", te ponovno implicirao da su neki od njihovih članova na njegovoj strani, sada je stigao i odgovor Budimo grad.

Poručuju da ih gradonačelnik napada podrugljivo i ad hominem, a pritom, kako kažu, niti odgovara na njihova pitanja niti demantira njihove navode.

- Ne poriče da nije napravljena neovisna analiza baliranog otpada, ne osporava da se natječajnom dokumentacijom jako ograničava krug potencijalnih ponuditelja, ne odgovara zašto se odustalo od najjeftinijeg postupka (koju koriste svi gradovi u Hrvatskoj, uklučujući i Varaždin), te ne odgovara kuda će se odložiti ostatak nakon MBO obrade i o kojim se količinama radi - samo je dio onoga što navodi Budimo grad, a potom zaključuje:

- Radi se o vrlo jednostavnim pitanjima koja se konstantno postavljaju u javnom prostoru, a odgovori mogu jednom i za svagda otkloniti sumnju da se stvari nisu napravile kako treba. Neven Bosilj svojim pristupom nije umanjio važnost postavljenih pitanja, a njegova reakcija ukazuje da smo na pravom tragu.

Na konkretne navode Nevena Bosilja kako u platformi (više) ne dišu svi isto u konkretnom priopćenju nije bilo osvrta.

"Neka uživa na moru, umjesto da mobingira gradske služebnike?"

"Proračun za 2022. godinu bio mu je zadnja šansa"

 

Komentari