uskoro izbori u varaždinskom sdp-u

NAMJESTO KIŠIĆA? Istaknuti varaždinski SDP-ovac najavljuje kandidaturu za predsjednika Gradske organizacije

Objavljeno: 06.10.2017. 18:06

Zadnja izmjena: 06.10.2017. 19:12

Premda je do izbora u Gradskoj organizaciji SDP-a ostalo još nekih mjesec dana, već su se počeli pojavljivati kandidati koji bi za mjesto predsjednika konkurirali Alenu Kišiću - naravno, ako se Kišić bude opet kandidirao.

Tako je svoju kandidaturu najavio i iskusni varaždinski kadar Miroslav Marković. 46-godišnji Varaždinac po struci je informatičar, cjelokupnu je karijeru proveo u privatnom sektoru, radio u IT sektoru, a sada je vlasnik obrta za zastupanje u osiguranju. Oženjen je i otac je dvije kćeri. U SDP-u je trenutačno član Predsjedništva Gradske organizacije te član Glavnog odbora SDP Hrvatske. U posljednje dvije godine je i predsjednik 5. mjesnog odbora Varaždin. 

- Odluku sam donio nakon mnogobrojnih razgovora i konzultacija sa svojim kolegicama i kolegama u stranci, prijateljima i poznanicima koji su me potaknuli na ovaj korak i dali mi podršku u kandidaturi. - priopćio nam je Marković, napominjući kako svi oni koji prate njegove objave na Facebooku znaju njegova promišljanja i politiku.

- Moja je želja mijenjati lošu politiku koja prevladava u našoj državi, našemu gradu. Želim ljudima vratiti vjeru  da u politici nismo svi isti, da ima ljudi koji se politikom bave jer žele da nam svima bude bolje, da živimo u boljem društvu, pomažemo jedni drugima i zajedno idemo naprijed. - izjavio je Marković, pozivajući sve da u narednom razdoblju na njegovom fejsu u tolerantnom i demokratskom duhu iznesu sve svoje prijedloge i mišljenja koja će mu koristiti u samoj kampanji, a kasnije - kako vjeruje - i u vođenju Gradske organizacije SDP-a. 

Komentari