Natalija Martinčević: Ako je Štromar sve riješio, zašto su bale još tu?

Objavljeno: 04.12.2014. 17:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Nakon izglasavanja državnog proračuna nastavljaju se optužbe između županijskog HNS-a i Reformistice Natalije Martinčević.

>> Martinčević: Ni zastupnici naše županije nisu podržali amandmane za boljitak regije

>> Štromar o državnom proračunu: Natalija Martinčević ima vrlo čudnu matematiku

Posljednje priopćenje stiglo je danas od Natalije Martinčević.

- Nakon što se župan Štromar pohvalio kako su "osigurana sredstva za sanaciju bala smeća", postavlja se pitanje, zašto su bale još uvijek na istom mjestu i guše grad? Prema ministru zaštite okoliša i prirode Mihaelu Zmajloviću, župan Štromar i gradonačelnik Habuš za svoje kombinacije s gospodinom Pripuzom – neće dobiti ni lipe, a kamoli 60 milijuna kuna! Grad Varaždin i Varaždinska županija zaslužuju kompetentniju vlast i bilo kakve isprazne izjave ne mogu nadomjestiti stvarne rezultate koje građani očekuju, a koji su, nažalost, izostali - napisala je Natalija Martinčević.

Političke korektnosti radi, Natalija Martinčević izražava zadovoljstvo da su kolege iz gradske i županijske vlasti ipak podržali njenu zakonsku inicijativu da Sveučilište Sjever postane javno, jer je to od velike važnosti za grad Varaždin, Varaždinsku županiju i regiju.

Dobro je u svemu tome što je, nakon upozorenja Reformista, važnost sufinanciranja prijevoza učenika na kraju ipak prepoznala Vlada.

Komentari