martinčević obišla mjesne odbore

Natalija Martinčević s građanima 2. i 5. mjesnog odbora o problemima i njihovom rješavanju

Objavljeno: 20.04.2017. 13:23

Zadnja izmjena: 20.04.2017. 13:29

Natalija Martinčević kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Varaždina obišla je 2. i 5. mjesni odbor, gdje se u razgovoru s građanima upoznala s njihovim problemima, ali i razgovarala o projektima za poboljšanje uvjeta života.

U 2. mjesnom odboru glavni su probelimi napušteni i oronuli objekti poput Doma željezničara, vojne pekare "Ribnjak" te igrališta Srednjoškolac.  Iz tog razloga jedna od prvih točki programa infrastrukture u gradu je hitno rješavanje problema Kučanske rampe izgradnjom podvožnjaka ili nadvožnjaka. Jedan od projekata vezanih za ovaj mjesni odbor izgradnja je dječjeg vrtića u prostorima bivše vojne pekare. 

U 5.mjesnom odboru Martinčević je popričala s građanima oko problema koji se najviše odnose na komunalnu infrastrukturu - kao što su rekonstrukcija Bosanske ulice, izgradnja nogostupa te obnovu dječjeg vrtića. Također, potrebno je sanirati divlja odlagališta smeća što na privatnim, što na državnim odnosno gradskim zemljištima. Jedan od većih projekata u 5. mjesnom odboru je nastavak izgradnje zaobilaznice grada u sjeverozapadnom dijelu.

- U programu koji sam predstavila Varaždin – lider Hrvatske, poseban naglasak stavila sam na rješavanje problema s kojima se građanim susreću te poboljšanje kvalitete života upravo u mjesnim odborima. Kroz komunikaciju s građanima još detaljnije se upoznajem s problemima i nadograđujem svoj program sa jasnim mogućostima i rokovima realizacije. - naglasila je Martinčević.

Komentari