burno jutro u saboru

Natalija Martinčević: U kojem stoljeću žive Zekanović i Vidović Krišto?

Danas se u Hrvatskom saboru glasuje o povjerenju novoj Vladi, a započelo je burno, što je na svojim društvenim mrežama komentirala saborska zastupnica iz redova Reformista Natalija Martinčević...

Facebook/eVaraždin/ma

Objavljeno: 23.07.2020. 16:09

Zadnja izmjena: 23.07.2020. 16:18

Danas se u Hrvatskom saboru glasuje o povjerenju novoj Vladi, a započelo je burno, što je na svojim društvenim mrežama komentirala saborska zastupnica iz redova Reformista Natalija Martinčević.

- Zgrožena sam pitanjima i tezama pojedinih zastupnika. Nikolina Vidović Krišto i Hrvoje Zekanović danas su na predstavljanju Vlade u fokus stavili pitanja kada će se ženama zabraniti pobačaj i kako je moguće da u Vladi sjedi pripadnik srpske nacionalne manjine. Pa, u kojem stoljeću žive ovi ljudi i jesu li ikada čuli za temeljna ljudska prava i slobode? – napisala je Martinčević.

Martinčević je imala primjedbu i na saborski nastup bračnog para Raspudić, koji su govorili o potrebi za većom pomoći Hrvatima u BiH.

- Pokušajmo pomoći građanima koji žive u Hrvatskoj i u Hrvatskoj plaćaju porez, a posebno onima na sjeveru koji danas imaju najniže plaće u državi – zaključila je ova saborska zastupnica.

Podsjetimo, Reformisti su dali podršku novoj vladi desnog centra, a istu smatraju "branom o tvrde desnice", kako su rekli, odnosno od Domovinskog pokreta koji bi mogao zamijeniti eventualni nedostatak ruku za većinu u Hrvatskom saboru.

Komentari