nastavak mandata

Nema neizvjesnosti na izborima za predsjednika SDP Ivanca - Čedomir Bračko jedini kandidat

Objavljeno: 27.11.2017. 11:57

Zadnja izmjena: 27.11.2017. 15:26

Čedomir Bračko - donedavni dogradonačelnik Ivanca i dugogodišnji predsjednik ivanečkog SDP-a - jedini je kandidat na izborima za predsjednika gradske organizacije koji će se održati ovog vikenda.

Na izborima će se birati još 2 potpredsjednika i 12 članova gradskog odbora. Za mjesta potpredsjednika javilo se 3 kandidata, za članove gradskog odbora 17 - dok za mjesto predsjednika samo jedan. Čedomir Bračko funkciju šefa ivanečkog SDP-a obavlja još od 1998. godine. Objašnjava da zbog zdravstvenog stanja i godina nije bio više zainteresiran za tu ulogu.

- Prihvatio sam kandidaturu na zamolbu mlađih članova koji imaju profesionalnih i obiteljskih obaveza. Ljudi su uglavnom zadovoljni dosadašnjim vođenjem stranke. - izjavio nam je Bračko. Inače, upravo se danas prijavio HZZ-u - budući da za godinu dana odlazi u mirovinu. Odgovorio nam je i na pitanje o odnosu prema Županijskoj organizaciji SDP-a koju vodi Mario Habek.

- Županijska organizacija - s obzirom da smo bili u turbulentnim vremenima - radila je onako kako je bilo moguće, u konačnici je to optimalno. Osobno protiv rada ŽO nemam ništa, županijske su konvencije mjesto na kojemu se može reći primjedba, mi nismo imali problema u suradnji. - izjavio je Bračko. Ivanečki SDP-ovci moći će glasati tijekom subote od 9 do 16 sati u stranačkim prostorijama, a u nedjelju je izborna konvencija na kojoj će se odabrati predsjednika, dva potpredsjednika i članove Gradskog odbora.

Komentari