facebook statusi i privatnost

PEGLANJE IMIDŽA Tko to zapravo izlaže obitelj Kišić očima javnosti?! Mediji?

Objavljeno: 22.01.2017. 13:03

Zadnja izmjena: 22.01.2017. 13:06

Foto: Facebook

Koliko može biti brutalno izlaganje političara javnosti ovih je dana prilično dobro na svojoj koži osjetio Alen Kišić. Zato se i političari - pa i naš Alen - često trude popraviti svoj imidž u medijima.

Jučerašnje novinarsko pitanje na presici o tome jesu li u kakvoj vezi Kišićev razvod koji se dogodio ovih dana i paralelni razvoj afere s maloljetnim Filipom samo pokazuje kako ni novinarima ni široj javnosti ništa ne izmiče. Mala smo sredina, praktički svi znamo sve o svakome. Nekada su to uistinu informacije, a nekada poluistine ili čak i otvorene laži.

O razvodu se očitovala i Kišićeva dojučerašnja supruga Dubravka - gdje drugo nego na fejsu. Oni koji su to vidjeli - vidjeli su. Status je bio prilično metaforičan i teško da bi tko shvatio to kao pozitivnu poruku, više je to bio ljutiti "pozdrav" sad već bivšem suprugu, kojega je u komentaru na svoj status prilično oštro i jasno napala. No, očito se Dubravka Kišić predomislila pa je povukla svoj status, komentar i fotografiju. Poštovat ćemo njezin izbor, pa ni mi to nećemo objaviti.

'Sad i Alen vidi...'

Maloprije nas je sačekala nova objava na Facebooku - ovaj put gospođa Dubravka govori o tome kako su oni i dalje obitelj, premda su, kako veli, redefinirali svoj odnos. Pritom se ona osvrće i na svoj jučerašnji status, nazivajući ga šaljivim i ljuteći se na one koji su, prema njezinim riječima, preko njega pokušali napasti Alena - koji je također tagan u postu, pa ga svatko može vidjeti i na njegovom fejsu.

- Vidim da ima dušebrižnika koji bi kroz jedan moj šaljivi post i karikaturu htjeli Alena napadati i preko mene. Ali u tome neće uspjeti. Nažalost, nakon ovoga i Alen vidi koliko je politika prljava i na što su sve pojedini ljudi spremni. Doduše, to sam mu uvijek govorila, ali nije slušao. - objašnjava sad već bivša gospođa Kišić. A pritom su na fotografiji s njima i njihova maloljetna djeca. Možda smo mi novinari stvarno pretjerano radoznali, ali mi nismo autori niti ovih statusa, niti slika djece u javnosti. Za bilo čiji imidž najbolje je da sve što ima veze s obitelji čuva daleko od očiju javnosti.

Komentari