reakcija

Novo priopćenje Reformista: 'Župane, i za laganje treba imati pameti, očekujemo ispriku'

Objavljeno: 18.05.2022. 20:24

Zadnja izmjena: 18.05.2022. 20:30

Priopćenje Narodne stranke - reformisti

Nakon danas održane županijske skupštine Narodna stranka - reformisti ponovno se večeras oglasila priopćenjem za medije:

Nesuvisle i primitivne pokušaje kleveta g. Čačića, čovjeka čiji su rezultati na svim funkcijama koje je obavljao dobro poznati, čovjeka sa završena tri postdiplomska programa na Harvardu, od strane osobe koja je pokušala biti župan sa temeljnim znanjima iz milicijske škole smatrali smo nepotrebnim komentirati. 

Nažalost, ipak moramo reagirati na činjenicu da Stričak kao pripadnik za kriminal osuđene stranke iz vremena kad je kriminal vršen, pokušava danas kad je podnesena krivična prijava za HDZ-ovog ravnatelja županijske ustanove,  koji je ujedno i HDZ-ov načelnik i dužnosnik, na HDZ-ovu kriminalnu razinu uplesti i Čačića.

Po njegovoj tvrdnji u navedenoj Ustanovi, Zavodu za javno zdravstvo, je u vrijeme mandata župana Čačića izvršena i sumnjiva nabava aparata dana 27.2.2017. U bezočnim lažima Stričak je očito spreman zanemariti i činjenicu da je Čačić preuzeo funkciju tek u 6.mjesecu 2017. godine, a da je do tada župan bio Predrag Štromar. 

Župane Stričak i za laganje treba imati barem malo pameti pa je najmanje što možemo očekivati isprika, a što će utvrditi sud po optužnici za HDZ-ovog načelnika i dužnosnika to ćemo tek vidjeti.

Narodna stranka - reformisti

Komentari