priopćenje

Novomarofski SDP: Sve nove investicije na području grada moraju biti u skladu sa Zakonom

Objavljeno: 30.07.2022. 09:50

Zadnja izmjena: 30.07.2022. 10:25

Gradska organizacija SDP-a Novi Marof obratili su se priopćenjem za medije vezano uz investiciju u Podrutama u kojem pozivaju državne institucije da se kod donošenja odluka vode svim pozitivnim zakonskim propisima te da vode brigu o zdravlju i sigurnosti mještana.

Kako navode, u svom radu GO SDP će se zalagati za razvoj Novog Marofa te će podržavati otvaranje novih radnih mjesta na području grada, poboljšanje uvjeta rada i osiguranje boljeg života svih građanki i građana, a u skladu s time traže "pravovremene i točne te javno objavljene informacije" te da se kod donošenja odluka vodi briga o zdravlju mještana.

- Otvaranje bilo kojeg radnog mjesta, odnosno sve nove investicije na području grada moraju biti u skladu sa svim zakonskim propisima RH-a odnosno u skladu sa svim suvremenim tekovinama današnje civilizacije. Na prvom mjestu je zdravlje naših sugrađana te očuvanje prirode i okoliša. GO SDP-a Novog Marofa spremna je zajedno sa svim mještanima boriti se svim demokratski dopuštenim sredstvima radi zaštite interesa naših sugrađana, prije svega njihovog zdravlja. Spremni smo i blokirati eventualne nečasne radnje - navodi Jasmin Drčec iz GO SDP Novi Marof.

Komentari