o asfaltiranju biciklističke staze

Novoselec reagirao na priopćenje Reformista: "Obmanjuju javnost!"

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 24.08.2018. 13:44

Zadnja izmjena: 24.08.2018. 13:54

Načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec danas je poslao priopćenje u kojem proziva Reformiste, odnosno, oporbena stranku u Općini za ''nula ideja, nula projekata'' te poručuje kako im je jedina aktivnost - naslikavanje.

<< Do kraja godine trebala bi se asfaltirati biciklistička staza između Svibovca i Sračinca >> 

Podsjetimo, Refromisti su jučer priopćenjem poručili kako će se na njihovu inicijativu asfaltirati biciklisitička staza na  na opasnom i mračnom dijelu županijske ceste između Sračinca i Svibovca Podravskog te kako je taj projekt kolacija HDZ - HNS u Općini odbila.

Načelnik Novoselec je pak poručio kako Reformisti obmanjuju javnost i ovaj projekt prikazuju kao svoj iako on uvršten u proračun za 2018. kao kapitalna pomoć ŽUC - u koji taj projekt i provodi. Kako dalje navodi, na spomenutoj dionici već je i dogovorena javna rasvjeta te predstoji samo definiranje mjesta postavljanja stupova kako se ne bi previše zadiralo u privatne parcele.

- Očito je da jedino za samopromociju imaju vremena kao i za  kupovanje vijećnika, blokiranje već odobrenih projekata i opstruiranje rada Općine, stoga bi bilo bolje da se osvijeste i ne naslikavaju, jer, kad bi bili svjesni koliko se uložilo prijašnjih godina od strane županije, ŽUC-a,  u Općinu Sračinec, dok se sad u nešto više od  godinu uložilo nula kuna – naglašava Novoselec

 

 

Komentari