imenovanje

ODLUKA NA VRHU Željko Posavec biti će "uho" predsjednika SDP-a na terenu

Objavljeno: 22.12.2020. 09:23

Zadnja izmjena: 22.12.2020. 09:34

Foto: Arhiva

Željko Posavec, drugi od dva SDP-ova predstavnika izvršne vlasti u Varaždinskoj županiji, sada je imenovan izvršnim tajnikom SDP-a za rad s organizacijama na području cijele sjeverozapadne Hrvatske.

Zadatak mladog načelnika bivše dugogodišnje „HDZ-ove općine“, Petrijanca, biti će rad s dužnosnicima i simpatizerima stranke na terenu, a pritom će izravno biti podređen predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu. S obzirom da je prošli predsjednik SDP-a, Davor Bernardić, na sličnu poziciju imenovao predsjednika županijskog SDP-a u Međimurju, Mladena Novaka – novi predsjednik SDP-a očito se o okrenuo Varaždincima.

Posavec se, podsjetimo, uz Dubravka Bilića nalazi i pregovaračkom timu Barbare Antolić Vupore za pregovore s centrističkim strankama za županijske izbore. Zasada, naime, još uvijek nije poznato izlaze li SDP-ovci sa svojim kandidatom za župana, odnosno – sigurno je samo da će konkurirati na izborima u Ludbregu, Varaždinu, Petrijancu, Maruševcu i Trnovcu Bartolovečkom. Kad je riječ o Lepoglavi, Hrvoje Kovač još uvijek nije donio odluku…

Komentari