formalno ustrojstvo

Održana osnivačka skupština gradske organizacije Živog Zida Varaždin - za predsjenika izabran Denis Mladenović

Objavljeno: 12.07.2016. 11:51

Zadnja izmjena: 12.07.2016. 12:00

U subotu 9. srpnja održana je osnivačka skupština gradske organizacije stranke Živi Zid Varaždin. Kako stoji u priopćenju, radi se o prvoj gradskoj organizaciji Živoga zida na području Varaždinske županije koje će se osnivati radi jačanja rada stranke na terenu, a osobito u vidu predstojećih parlamentarnih i lokalnih izbora.

Skupštinu je vodio dr. sc. Branimir Bunjac, član Glavnoga odbora stranke. Velikom većinom glasova,  za predsjednika gradske organizacije stranke izabran je Denis Mladenović, dugogodišnji član Živog Zida. Za potpredsjednicu je izabrana Valentina Drk, a za tajnika Ivan Pavlinić.

Predsjednik gradske organizacije Živi Zid Varaždin Denis Mladenović zahvalio se na ukazanom povjerenju te naglasio da nova funkcija za njega predstavlja iznimnu čast, ali i veliku odgovornost. Najavio je cijeli niz aktivnosti, od pronalaženja prostora za rad stranke preko konkretnih akcija, osobito u svjetlu predstojećih parlamentarnih izbora. Mladenović je obećao marljivo, demokratski i transparentno voditi gradsku organizaciju na dobrobit svih građana Varaždina.

U priopćenju piše kako će glavni ciljevi rada ogranka Živi Zid Varaždin biti ukazivanje na aktualnu problematiku grada Varaždina s fokusiranjem na običnog čovjeka, poboljšanje uvjeta života svih građana grada Varaždina te sprječavanje odlaska mladih i visokoobrazovanih ljudi na rad u inozemstvo uz pomoć kvalitetnih rješenja.

 

Komentari