izabrani predsjednici i zamjenici

Održane izborne skupštine Reformista u Cestici i Klenovniku

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 17.02.2018. 12:50

Zadnja izmjena: 20.02.2018. 14:25

U petak su održane su Izborno izvještajne skupštine Općinskih organizacija Reformista Klenovnik i Cestica na kojima su izabrani predsjednici i njihovi zamjenii. 

Za vodstvo Općinske organizacije Klenovnik brojni članovi potvrdili su dosadašnju predsjednicu Martinu Juriša, dok su za potpredsjednike izabrani dr. Andrija Golub i Stjepan Oštrarjaš. Reformisti u Općinskom vijeću u Klenovniku imaju jednog člana vijeća, dr. Goluba, koji će i dalje svojim aktivnim sudjelovanjem predlagati projekte  koji su na dobrobit građana Klenovnika. Članovi Općinske organizacije Reformista Cestica potvrdili su vodstvo Nikole Ščurica, a za potpredsjednika je izabran Franc Hrnčić. 

I u Klenovniku i Cestici članove je uvodno pozdravio predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak koji se osvrnuo na organizacije Reformista i na održane lokalne izbore 2017. godine.

Župan Varaždinske županije i predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI Radimir Čačić tom je prilikom rekao kako za sada u projketima koji se tiču zdravsta nema bolnice u Klenovniku što ne znači da je ipak neće biti.

- Naime, bolnica je pojedinačno zaštićeno kulturno blago i kao takva se ne može kandidirati za obnovu, no postoji načelan dogovor s državom oko dobivanja mogućnosti obnove, a s obzirom da postoji velika potreba oko ulaganja u novu opremu inzistirat ćemo da se i to ulaganje ispuni – naglasio je župan Čačić.

- S malim kapilarnim projektima krećemo gotovo svakodnevno jer su oni najvažniji za funkcioniranje društva, evo neki dan smo iznijeli mjere za pomoć našim poljoprivrednicima i vjerujem da će brojni OPG-i upravo s ovih područja se javiti na naše javne pozive, zaključio je župan.

Na izbornim skupštinama prisutni su bili i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, županijski vijećnici Vlasta Cindrić, Davor Golub, Kristijan Hublin i Mihael Liber.

Komentari