izabrane predsjednice..

Održane izborne skupštine ženske inicijative HNS-a u Vinici, Maruševcu i Cestici

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.02.2018. 14:21

Zadnja izmjena: 09.02.2018. 16:05

Jučer su održane izborne skupštine Ženske inicijative Podružnice HNS-a Vinica, Maruševec i Cestica.

Na izbornoj skupštini Ženske inicijative Podružnice HNS-a Vinica za predsjednicu je izabrana Mirjana Tot, u podružnici HNS-a Maruševec izabrana je Dijana Benkus dok je Tanja Veršić izabrana za predsjednicu u Cestici.

Na Izbornim skupštinama Ženskih inicijativa u podružnicama HNS-a Vinica, Maruševec i Cestica prisustvovali su i predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor, voditelj Tima Sjever Ivica Rukelj, koordinatorica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep, predsjednica Ženske inicijative Podružnice Trnovec Bartolovečki Ivana Kosec te predsjednica ženske inicijative Podružnice Varaždin Andreja Blazinarić.

Predsjednik ŽO HNS Varaždinske županije nije krio oduševljenje dobrim organizacijama na terenu.

- Mnogi su nam prije par mjeseci prognozirali kraj, nestanak, čak su nam i svijeću palili, ali mi im ovim putem pokazujemo da ne samo da nas ima, već da smo i jači nego prije, što i pokazuju ovako dobro organizirane podružnice, ali i sve više članica koje nam se pridružuju u ostvarivanju naših programa i projekata. -kazao je Leverić.

Komentari