habuš o svojim odlukama

Oglasio se i Habuš - razočaran je radom Gradskog vijeća i smatra logičnim povlačenje s mjesta predsjednika GO HNS-a

Objavljeno: 17.01.2017. 19:37

Zadnja izmjena: 17.01.2017. 22:49

Foto: Arhiva

Nakon što smo mi prvi objavili ekskluzivnu vijest o povlačenju Gorana Habuša, gradonačelnik u odlasku i sad već bivši predsjednik varaždinskog HNS-a oglasio se i svojim priopćenjem.

>> Habuš podnio ostavku na mjesto predsjednika gradske organizacije i odustao od kandidature za gradonačelnika!

Odluka o povlačenju izazvana je razočaranjem postupcima varaždinskog Gradskog vijeća kojeg Habuš kritizira u podužem ulomku, optužujući ga prije svega za politikantstvo i osobnu političku promociju nekih vijećnika.

- Konačnu odluku da se neću više kandidirati donio sam nakon zadnjeg neizglasavanja proračuna, ali i nakon što su vijećnici prečesto glasali protiv odluka koje su bile za dobrobit građana. - ističe Habuš, nabrajajući projekte koje je Vijeće odbilo, poput rekonstrukcije škola, prodaje Termoplina i rješavanja baliranog otpada.

'Logično da više nisam predsjednik'

Habuš je objasnio i svoju odluku da se povuče s mjesta predsjednika varaždinskog HNS-a kao logičan potez nakon odustajanja od kandidature, te je odlučio svoju poziciju predsjednika prepustiti drugom.

- I dalje ću podupirati rad svoje stranke HNS-a, posebice podružnice Varaždin, samo više neću obavljati dužnost predsjednika jer smatram da je povlačenje logičan potez nakon odustajanja od kandidature. – izjavio je Habuš na kraju svog priopćenja koje je zasigurno iznenadilo veliki dio političke scene u Varaždinu.

Rezultati ankete

Kojom biste školskom ocjenom ocijenili mandate Gorana Habuša?

Izvrstan (5)

6%

Vrlo dobar (4)

6%

Dobar (3)

9%

Dovoljan (2)

17%

Nedovoljan (1)

62%

Komentari