lokalni izbori

OPĆINA SVETI ILIJA Franjo Korpar kandidat je HSS-a za načelnika, a Vedran Zamuda za zamjenika

Objavljeno: 18.04.2017. 15:55

Zadnja izmjena: 18.04.2017. 15:55

Foto: HSS Varaždinske županije

Jednoglasnom odlukom OO HSS Općine Sveti Ilija, HSS samostalno izlazi na izbore sa svojom listom i kandidatom za načelnika Općine, te će tako Franjo Korpar biti kandidat za načelnika, dok će zamjenik biti Vedran Zamuda predsjednik Općinske organizacije HSS, stoji u priopćenju HSS-a Varaždinske županije.

U priopćenju nadalje stoji kako je Korpar u dva mandata bio član Općinskog vijeća, jedan mandat (2001-2005) je bio načelnik Općine, dok je jedan bio zamjenik načelnika.

Kao načelnik Općine pokrenuo je mnoge projekte, a najznačajniji su: otkup zemljišta, izrada projektne dokumentacije i ishođenje građevinske dozvole za novu školu i dvoranu u Svetom Iliji te školsko-sportsku dvoranu u Beletincu, kanalizacija, elektrofikacija, proširenje vodovodne mreže, prostorni plan Općine te brojni drugi projekti, stoji u priopćenju.

HSS u svom priopćenju ističe kako projekt nove škole nije realiziran unatoč tome što je raspisan natječaj i odabran izvođač radova (2005), te kako slijedi borba za realizaciju započetog, škola, kanalizacija, EU fondova i dr.        

Komentari