o općinskim projektima

Općinska organizacija HDZ-a Mali Bukovec održala sjednicu - evo o čemu je bila riječ

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.10.2019. 08:33

Zadnja izmjena: 28.10.2019. 08:35

Općinska organizacija HDZ-a Mali Bukovec održala je sjednicu na kojoj se raspravljalo o općinskim projektima u realizaciji, projektima u pripremi i naravno o nadolazećim predsjedničkim izborima. 

Govoreći o investicijama na području Općine Mali Bukovec zamjenik načelnika Slađan Mustač je istaknuo: izgradnju rotora u Malom Bukovcu, skoro uređenja Društvenog doma u Svetom Petru, potpisan ugovor za početak dogradnje Osnovne škole u Velikom Bukovcu koju pohađaju i osnovnoškolci iz Općine Mali Bukovec. Nastavio je kako je osnovano trgovačko društvo Bukotermal, u kojem udjel ima i sama Općina, a ono bi trebalo provoditi projekte vezane za iskorištavanju geotermalnih izvora.

Predsjednik ŽO HDZ-a Anđelko Stričak je govoreći o investicijama naglasio da se na području Varaždinske županije trenutačno provode investicije u vrijednosti sada već približno dvije milijarde kuna. Istaknuo je važnost aglomeracija gdje Hrvatske vode trenutačno ulažu više od milijardu kuna, zatim ulaganja u zdravstvo od otprilike 500 milijuna kuna, ulaganja u škole i gradnju novih vrtića pa do konačnog početka priprema sve potrebne dokumentacije za gradnju prvih brzih cesta na području županije.

Govoreći o predsjedničkim izborima Stričak je kazao da HDZ ima uvjerljivo najboljeg kandidata tj. kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović.

– S obzirom na sve rezultate te činjenicu da imamo uvjerljivo najboljeg kandidata odnosno kandidatkinju za predsjednika Republike, molim vas da se uključite u kampanju i svojim angažmanom pridonesete još jednoj izbornoj pobjedi Kolinde Grabar Kitarović – završio je predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Stričak.

Komentari