ORaH: Zmajlović je Čaćićev ministarski „ljubimac“

Objavljeno: 04.11.2015. 09:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: Ilustracija

Priopćenjem za medije oglasila se stranka ORaH, Gradska organizacija Varaždin. Priopćenje je, kako navode, reakcija na medijske istupe Radimira Čačića, Natalije Martinčević i Reformista u posljednja dva dana. 

Nastavljaju se političke prepirke na relaciji ORaH - Reformisti. Naime, tvrde da je vrijeđanje i omalovažavanje stranaka ispod svakog nivoa kulturnog ophođenja i samo pokušaj dobivanja glasova na način da se pljuje po svima i plasiraju laži. Spomenuli su i vrijeđanje Mosta te Živog zida.

- Ponovno prozivanje i vrijeđanje predsjednice stranke Mirele Holy je apsolutno neprihvatljivo. Gospodin Radimir Čačić do danas nije objasnio koja je bila njegova uloga u zaustavljanju interventnog izvoza bala iz Varaždina i njihovo spaljivanje, te zbog čega je zaustavio potpisivanje promemorije, poručuju iz ORaH-a.

Prema ORaH-u, Radimir Čačić obmanjuje javnost:

- Netočni su navodi oko izgradnje termoelektrane PLOMIN C jer je rješenje za TE PLOMIN C potpisao njegov ministarski „ljubimac“ Mihael Zmajlović, a ne Mirela Holy, stoji u priopćenju. 

Ujedno su podsjetili Čačića na riječi Mirele Holy koja je izjavila da stoji iza njihovih izjava te da nema prepreke da podigne tužbu za klevetu. Navode da se određeni političari očito „nebi šteli zameriti velikim ni levim ni desnim.“

Komentari