Osnivačka konvencija Mjesnog ogranka Hrašćica GO SDP-a

Objavljeno: 24.01.2015. 14:39

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: SDP Varaždin

U Društvenom domu Hrašćica u četvrtak je održana osnivačka konvencija Mjesnog ogranka Hrašćica Gradske organizacije SDP-a Varaždin...

Na konvenciji je izabrano vodstvo Mjesnog ogranka,  a smjernice programa rada ogranka prezentirala je novoizabrana predsjednica MO Mirela Ivanković te najavila jačanje ogranka povećanjem broja članova, njihovo educiranje na područjima važnim za sve razine lokalne samouprave te aktivno ogranka sudjelovanje u svim predizbornim i izbornim aktivnostima na svim razinama.

- Ususret kampanji za nadolazeće izbore za vijeća mjesnih odbora cilj nam je pridobiti što više glasova naših sumještana kroz iniciranje kvalitetnih kandidacijskih lista i uključivanjem ljudi koji su prepoznatljivi u zajednici i kroz predstavljanje programa koji će poboljšati kvalitetu stanovanja te komunalne i druge infrastrukture na području našeg Mjesnog odbora – naglasila je predsjednica Ivanković.

Konvenciji je nazočilo vodstvo Gradske organizacije Varaždin na čelu s predsjednikom Vjeranom Radelićem, a podršku u radu svojim prisustvom  novoosnovanom mjesnom ogranku dali su i  članovi drugih varaždinskih mjesnih ogranaka SDP-a.

Komentari